Förra veckan kretsade mycket kring drakar…..

…vilket inte hör till vanligheterna när det gäller mig. Konstigt egentligen när jag tänker efter! Varför har jag inte illustrerat fler drakar? De är ju jätteroliga :). Här kommer några exempel på drakar som skapats under veckan:

©Dufwenberg Illustration&Design

©Dufwenberg Illustration&Design

I veckan har jag också bestämt mig för att gå Starta eget- kursen som Nyföretagarcentrum håller i här i Motala (mars-juli). Jag har också tittat på olika utbildningar som jag är intresserad av gå till hösten. Kanske blir det någon Form&Design linje eller någon Grafisk design utbildning på universitetet….Jag kan inte bestämma mig riktigt…..

Ha det så bra!/Pernilla

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *