Det var ett tag sedan…..

..jag skrev på bloggen. Jag skyller detta på råplugg på Företagarskolan :)! Nu skall jag vara bra på att hålla en god balans i mitt blivande företag vad gäller såväl soliditet som likviditet. Jag skall också vara en stjärna på ingående och utgående Balans och göra resultaträkningar som är positiva för vidareutveckling/framtiden, dvs de skall generera till vinst…..(hum?)

Jag har illustrerat lite på uppdrag också. Här får ni se en liten skymt av en liten karaktär som ingår i en större illustration (födelsedagstavla).

©Dufwenberg Illustration&Design

Det var så roligt med tema Dinos så jag har skissat fram ytterligare en liten karaktär. Nu skall han snart hamna på finare akvarellpapper och få färg också….

©Dufwenberg Illustration&Design

Jag har också sökt till Göteborgs universitet/Barnboksillustration, 30 Hp och är sååå nervös. Tänk om man har turen att vara en av de 15 lyckligt utvalda när antagningbeskedet kommer….

Håll tummarna är Ni snälla!

Kram Pernilla

This entry was posted in Aktuellt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *