Håll tummarna nu!

Inte många inlägg har skrivits under sommaren. Orsaken till det är dels att jag har planerat mycket inför uppstart av mitt företag och tankarna har utvecklats. Affärsidén har på sistone snyggats till och fokus finns på en lite annan riktning…som är mer spännande! Men allt tar sådan tid! Jag har, som jag skrev i tidigare inlägg, skrivit och illustrerat färdigt en ny barnbok. Den är inskickad till förlag. Håll tummarna är ni snälla!

Huvudpersonerna i min lilla bok finns på riktigt dvs min brors underbart busiga tvillingpojkar Olle och Pelle. Berättelsen utspelar sig på en helt vanlig plats (ja, där plaskar de ofta!). Men eftersom pojkarna alltid vill ut på äventyr händer det snart något alldeles ovanligt där de är…..

………

©Dufwenberg Illustration&Design (A piece from an illustration in my new unpublished book)

 

This entry was posted in Aktuellt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *