En skiss på min dotter Anna!(pencil/graphite crayons)

Hon var lite bekymrad den dagen och det syns nog….

©Dufwenberg Illustration&Design

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

5 svar till En skiss på min dotter Anna!(pencil/graphite crayons)

 1. OliverUv skriver:

  Hej!

  Jag är en hobbykonstnär som följt din blogg ett tag, minns inte riktigt hur jag hittade den. Alltid härligt att se dina bilder, eftersom de är så skickliga och skönt varierande mot ”vanlig konst”.

  Just den här var så bra att jag var tvungen att kommentera! Helt underbar komposition, motiv, utförande. Hoppas att jag kan göra liknande om några (tio, femton, trettio) år. Stort tack för att du tar dig tid till det här!

  • Pernilla skriver:

   Tack! Vad roligt att du hittat hit. För tillfället gör jag uppdrag som är lite ”hemliga”, men snart kommer jag lägga upp arbeten på bloggen. Har du någon hemsida, där man kan se vad du sysslar med för konst :) tack igen!
   Mvh Pernilla

 2. INAS MUSIKATALJE skriver:

  Med stor känsla, ungdomligt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *