Vilka djur det vandrar på vår jord!!

©Dufwenberg Illustration&Design

Jag tycker dessa djur är fantastiska. Genom hela sin uppenbarelse tar de med oss till dåtiden. Urkraft!

Uppdraget är att måla en akvarell åt en bekant som nyligen varit i Afrika. För mig är det första gången jag målar en noshörning. INTE LÄTT, måste jag medge. Men spännande. Noshörningen står med bakbenen ihop på kortet jag fått som referens. Ser ut som den bara har tre ben…hihi. Behåller det så så länge :) :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

©Dufwenberg Illustration&Design

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

2 svar till Vilka djur det vandrar på vår jord!!

  1. Oliver Uvman skriver:

    Bilderna fungerar inte!

    • Pernilla skriver:

      Oh vad bra att du säger till!!! Har haft ett elände att få upp bilderna på bloggen idag. Vet inte vad som hänt :( :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *