Kommer ni ihåg….?…

….när ni fick höra sagan om Hans & Greta för första gången?

Hu!

Visst tyckte jag häxan var otäck (det där eländet med pepparkakshuset ni vet!) men den jag var mest rädd för var styvmamman/mamman vilken lyckades övertala pappan (tummen ned för den ”toffeln”!) att de skulle sätta ut barnen i skogen.

Jag har fått ett uppdrag att göra illustrationer till denna fantastiska saga, så jag har skissat på lite karaktärer idag. Det är sååå roligt att rita lite mer otäcka saker……hooah ha ha ha haaaaaaa!! Snart är det häxans tur!!

©Dufwenberg Illustration&Design

Idag, 20 december, finns Anna Willén på Bokia i Motala för att sälja och signera boken Veckans tanke. Har Ni inte möjlighet att hälsa på henne där, så får Ni tag på boken på..

www.mittvalminhandling.se

God Jul alla mina bloggvänner, vänner och alla som jag känner :).

Misstänker att det kommer bli några ”tysta” dagar här på bloggen. Ses snart <3

©Dufwenberg Illustration&Design (illustration/Pernilla Dufwenberg ur boken veckans  tanke avAnna Willén.)

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *